Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..!

Ενταξει έληξε το θέμα. Ο υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν είναι ...αντίθετος με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ούτε πιστεύει ότι δεν έχει σχέδιο για την οικονομική κρίση.

(Εδώ που τα λέμε το είχαμε υποψιαστεί ότι είναι μάλλον ...φιλοκυβερνητικός λίγους μήνες πριν, όταν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός. Αυτός ντε που είχε μειωμένα κονδύλια για την Υγεία αλλά τον ψήφισε).

Πάντως, εκτός από τον υπουργό Υγείας που αποδείχτηκε ... «εντάξει παιδί» απλά παρεξηγήθηκε η δήλωσή του, είναι μερικοί ακόμη που διαφωνούν με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Για την ακρίβεια, μερικά εκατομμύρια μισθωτών, μικρομεσαίων, αγροτών, συνταξιούχων, φοιτητών - μαθητών, ανέργων κλπ.

Εχουν τις ενστάσεις τους κυρίως γιατί δεν τα βγάζουν πέρα και πέφτουν από αδιέξοδο σε αδιέξοδο. Κι ακούνε από πάνω πως η κατάσταση θα χειροτερέψει λόγω κρίσης.

Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν εξισώνουμε τη γνώμη όλων αυτών των ...άσχετων με αυτή του Δ. Αβραμόπουλου. Απλά, το επισημαίνουμε ότι υπάρχει μια δυσαρέσκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com