Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ

Φοιτητές και σπουδαστές, οργανώνονται απέναντι στην πολιτική που τους θέλει φθηνά εργατικά υποχείρια και απαιτούν Δημόσια και Δωρεάν παιδεία με αξιοπρέπεια στις σπουδές τους.

ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Περιφέρειας, στη Χαλκίδα, διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Αγώνα σπουδαστών της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) του ΤΕΙ Χαλκίδας. Η απαίτηση των σπουδαστών είναι η άμεση και δωρεάν διανομή όλων των απαραίτητων συγγραμμάτων.

Η Επιτροπή Αγώνα στο κάλεσμά της σημειώνει ότι αποτέλεσμα της απαράδεκτης κατάστασης που επικράτησε με τα συγγράμματα το προηγούμενο εξάμηνο, ήταν πολλοί σπουδαστές να δώσουν εξετάσεις χωρίς να έχουν πάρει βιβλία, και ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα αυτό το εξάμηνο για να δοθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα συγγράμματα. Τονίζει δε ότι κύρια ευθύνη για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί φέρουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και οι παρατάξεις τους στις σχολές (ΔΑΠ, ΠΑΣΠ), αφού οι πρώτοι αποφασίζουν, υπογράφουν και προωθούν τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα, τα μέτρα ιδιωτικοποίησης της Παιδείας και οι δεύτεροι βάζουν πλάτη να εφαρμοστούν στα ιδρύματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η εκπαιδευση και η παιδεια
πρεπει να ειναι δωρεαν

arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
και σειρα αρθρων τεχνης

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com