Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

TΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ....

Το άκουγαν και δεν το πίστευαν οι ασθενείς, που είχαν προγραμματισμένα χειρουργεία, προχτές, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ότι δεν πρόκειται να χειρουργηθούν επειδή δεν υπάρχουν χειρουργικές μπλούζες!

Το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία και τα όποια τελευταία αποθέματα από αποστειρωμένες μπλούζες κρατήθηκαν για τα επείγοντα περιστατικά.

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσει ότι τα εκβιαστικά παιχνίδια που παίζουν οι επιχειρηματίες για την αποπληρωμή των προμηθειών, τους οποίους έχει «μπάσει» στα νοσοκομεία η πολιτική εμπορευματοποίησης του δημόσιου τομέα υγείας, των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θέτουν τους ασθενείς σε άμεσο κίνδυνο.

Είναι η πολιτική που στηρίζει και ενισχύει την μετατροπή του κοινωνικού αγαθού της υγείας σε εμπόρευμα για να πλουτίζουν οι ιδιώτες που το λυμαίνονται, παίζοντας, «κορόνα - γράμματα» τις ανθρώπινες ζωές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com