Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΟΛΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ...!

Και οι πάντες συνεχίζουν να εντυπωσιάζονται με ...ό,τι θέλουν! `Η μάλλον με αυτά που προτιμούν ή μπορούν.

Για την υπόθεση Παυλίδη μιλάμε φυσικά, που μονοπωλεί εν μέσω Πάσχα όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Απαντες προσέξανε την τιμή αγοράς του σπιτιού της κόρης του πρώην υπουργού. Και κτηματομεσίτες, εκτιμητές και όλοι οι σχετικοί με την αγορά ακινήτων έγιναν πολύτιμοι σύμβουλοι.

Να κάνει 150.000 ευρώ; Να κάνει 230.000, να κάνει μήπως περισσότερο; Να δόθηκαν και «μαύρα» χρήματα;

Ομως, το ότι ένα απλό δρομολόγιο πλοίου κάποιου εφοπλιστή κοστίζει στο ελληνικό δημόσιο (ως επιδότηση) 15.000 ευρώ δεν εντυπωσίασε κανέναν. Κι ας προκύπτει από τα στοιχεία της υπόθεσης.

Το ότι οι εφοπλιστές στο Αιγαίο έχουν επιδοτηθεί με 250.000.000 ευρώ τα τελευταία 7 χρόνια (κι αυτό από τα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει) δεν έκανε κανένα ...τηλεοπτικό φρύδι να σηκωθεί και κανένα «τηλεπαράθυρο» να αγανακτήσει.

Και φυσικά κανείς απ' αυτούς δεν μπήκε στον κόπο να σκεφθεί μήπως με αυτά τα χρήματα (λέμε μήπως) θα μπορούσε ένας δημόσιος φορέας να αγοράσει καράβια ολόκληρα και να κάνει δρομολόγια με γνώμονα το τι χρειάζονται οι νησιώτες.

Κατά τ' άλλα τα πάντα συμβαίνουν για το συμφέρον του τόπου, για τη νομιμότητα και την αγωνία για τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. `Η, με άλλα λόγια, η υποκρισία ξεπερνά κάθε όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com