Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ

Έντονες βροχοπτώσεις καταγράφονται σήμερα στη χώρα μας. Εμάς μας φαίνεται λιγάκι παράξενο βέβαια για Απρίλιο μήνα να έχουμε τόσο έντονες βροχοπτώσεις.

Μόλις πριν λίγο είδαμε να τελειώνει κάπως άδοξα το δεύτερο γκραν πρι της formula 1, μιας και η Μαλαισία, όπου διεξάγονταν το γκραν πρι, χτυπήθηκε από τροπική καταιγίδα. Συναρπαστικός ο αγώνας εως ότου διακοπεί, όπως γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα, με την Broun GP, αλλά και την Toyota να φαίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, με αποτέλεσμα να εκτοπίζουν, έως τώρα, τις κλασικές δυνάμεις, Ferrari και ΜcLaren. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην πολιτική ζωή σήμερα, "πρώτο πιάτο", η συνάντηση Καραμανλή - Ομπαμα. Τρελάθηκαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού από την συνάντηση μέχρι το σημείο που ζήτησε την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ ο Αμερικάνος πρόεδρος. Επίσης ζήτησε την ενδυνάμωση των δυνάμεων κατοχής στο Αφγανιστάν και φυσικά οι Ελλάδα αποδέχτηκε το σχετικό κάλεσμα.
Η υπόθεση Παυλίδη από αύριο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αφού δείχνει την πόρτα της εξόδου από το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό.
Στο ΠΑΣΟΚ αυγατίζουν με την δημοσκοπική τους δύναμη και την προσωπική βελτίωση του Παπανδρέου έναντι του Καραμανλή.

Στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τώρα, που το ξεχάσαμε μετά από τους αγώνες που έδωσε η "Εθνικάρα" μας. Καθοριστική η 28η αγωνιστική για αρκετές ομάδες, αναμένεται και η περισσότερο συναρπαστική ίσως, μιας και η σημερινή αγωνιστική ημέρα θα είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιες από τις ομάδες ανεξαρτήτως τελικού στόχου. Περιμένουμε με αγωνία τα σημερινά παιχνίδια...

Τα παραπάνω θέλαμε να σχολιάσουμε...δεν γνωρίζουμε αν ξεχάσαμε κάτι σημαντικό. Όπως κι αν είναι το βραδάκι μάλλον θα τα ξαναπούμε...

Καλό απόγευμα σε όλους σας...

Υ.Γ. Αγοράστε καμία εφημερίδα, όχι φυσικά για να την διαβάσετε, αλλά επειδή μοιράζουν χρήματα και αυτοκίνητα, μπορεί να είστε τυχεροί, μόνο υποχρεωμένοι σε καναεκδότη μη τυχόν και αισθανθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com