Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ

Αν δεν έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν στο ΠΑΣΟΚ, σίγουρα επιχειρούν - υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας - να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να μας πείσουν ότι έχουν πάρει «διαζύγιο» από την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που εφάρμοσαν επί χρόνια όταν ήταν στην κυβέρνηση.

Και να σου τώρα οι απανωτές ...επιθέσεις στην κυβέρνηση που «πολλαπλασίασε» τα ελλείμματα και το χρέος του ΟΣΕ, «προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για να χαριστούν κερδοφόρα τμήματα σε "υποχρεώσεις" της, όπως ακριβώς συνέβη και με τον ΟΤΕ και την "Ολυμπιακή"». Ολα αυτά τα ισχυρίζονται και τα υπογράφουν 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κατέθεσαν Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή «για τη συρρίκνωση, την απαξίωση και την εγκατάλειψη του Ελληνικού Σιδηροδρόμου από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Μα καλά, δεν απέμεινε ίχνος τσίπας; Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δεν ξεπουλήθηκε ο ΟΤΕ; Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δεν έγιναν τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες ιδιωτικοποίησης του ομίλου της «Ολυμπιακής»; Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίστηκε ο ΟΣΕ σε θυγατρικές (προπομπός ιδιωτικοποίησης);

Αντί στο ΠΑΣΟΚ να καλούν την «αποχωρούσα κυβέρνηση» να αντιληφθεί ότι «διαχειρίζεται προσωρινά τη δημόσια περιουσία», μήπως θα ήταν σκόπιμο να ενημερώσουν με ειλικρίνεια τον ελληνικό λαό, για τη διαφορετικότητα της πολιτικής τους όσον αφορά στις προωθούμενες ιδιωτικοποιήσεις στους τομείς στρατηγικής σημασίας; Με δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουμε πως στο ΠΑΣΟΚ είδαν με «καλό μάτι» την παράδοση της «Ολυμπιακής» στη MIG, ενώ και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου έσπευσε να συναντήσει τον νέο ιδιοκτήτη της εταιρείας Α. Βγενόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com