Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η αντιδραστική απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη Βουλή δημιουργεί πολλά ερωτήματα αναφορικά με τη σκοπιμότητά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, στη Βουλή θα έφτανε ο φάκελος της υπόθεσης για την εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός» από τον ΟΤΕ. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο τακτικός Ανακριτής Απ. Ζαβιτσάνος θα έστελνε το φάκελο της υπόθεσης στο Κοινοβούλιο με αναφορές στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ θύμιζαν χτες ότι βασικός «κατήγορος» στην υπόθεση «Γερμανός» ήταν ο Χρ. Βερελής, που χτες επέλεξε να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα. Ορισμένα από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, «ερμήνευσαν» τη συγκεκριμένη απόφαση με την πρόθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών να μην κουβαλάει στην πλάτη του την υπόθεση με τη «ΜΑΝ» και τις συμβάσεις με τον ελληνικό δημόσιο για την αγορά των τρολεϊ. Αξίζει να σημειωθεί ότι χτες ο Χρ. Βερελής στην επιστολή παραίτησής του δήλωσε ότι θέλει να «γίνει καταλύτης εξελίξεων»... Κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σαν δήλωση που θα κινήσει νέο γύρο εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ και κάποια άλλα το συνέδεσαν με την υπόθεση «Γερμανός».

Εξάλλου, χτες κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημείωναν ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να προκηρύξει εθνικές εκλογές μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com