Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ

Άλλα κι άλλα, η βδομάδα που μας πέρασε! Έχουμε μπει σε εκλογικούς ρυθμούς και προσπαθούν οι περισσότεροι να ξεπεράσουν σε γελοιότητα το ίδιο τους τον εαυτό.

Παρακολουθώ τους πολιτικούς μας και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, τι επιβουλεύονται σε βάρος μας. Τι χειρότερο;

Απαυδώ με όλους τους. Δείχνουν κι εκείνοι ακόμη που έχουν "καθαρά" χέρια και "καθαρά" μυαλά, να μην καταλαβαίνουν την ανάγκη δημιουργίας, μιας νέας πολιτικής κουλτούρας, μιας πολιτικής για τον λαό και όχι για το κόμμα, που υποτίθεται θα υπηρετήσει τον λαό. Πολιτική που στηρίζεται σε επιστημονικά αποδεδειγμένη θεωρία και συνάμα θα ζυμώνεται και θα αναθεωρείται, εάν χρίζεται απαραίτητο με βάση τις ανάγκες του λαού.

Το τελευταίο που έχουμε να δηλώσουμε για τις Ευρωεκλογές, από τούτη εδώ την στήλη είναι, ότι πρέπει, όλοι μας, να αποφύγουμε την αποχή! Η αποχή τους δυναμώνει, η αποχή τους δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς! Η αποχή μας στρέφει προς το μονοπάτι του συμβιβασμού και όχι στο μονοπάτι της αλλαγής.

Στα υπόλοιπα. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης οδεύει προς την Τούμπα. Μακάρι το παιδί να βρει εκεί ότι, ποδοσφαιρικά, επιθυμεί. Νομίζω πολύ καλύτερη επιλογή από την πιθανή παραχώρηση του σε μια από τις 3 μεγάλες ομάδες του κέντρου. Είμαι σίγουρος ότι εκεί θα τον χρησιμοποιούσαν ως ποδοσφαιρικό παρελκόμενο.

Βρε παιδιά τι είδους ανοίκειη συμπεριφορά, παρακολουθήσαμε από τα τηλεπαράθυρα μας, για το Ρουβά και το τραγούδι του στη Εurovision. Ήμαρτον! Και δω που τα λέμε ο Νορβηγός ήταν εξαιρετικός!

Η κορωνίδα της προεκλογικής περιόδου, που θα επακολουθήσει, αναμένεται να "θάψει" πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα, που θα λάβουν μέρος, ευτυχώς όμως υπάρχουν και τα blogs που πιστεύουμε θα σας ενημερώνουν για αυτά...τα λέμε την επόμενη βδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com