Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

Τίτλος του άρθρου «Ιδιωτικοποιήσεις - Αποκρατικοποιήσεις». Απο τον «Ριζοσπάστη», 28 Γενάρη 2004, σελίδα 29.

Στο άρθρο περιγράφεται το πώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «επιδιώκει να "χρυσώσει" το χάπι των ιδιωτικοποιήσεων», που, όπως τονίζεται «αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, καθώς εκποιήθηκε η περιουσία του ελληνικού λαού» και στη συνέχεια ο «Ριζοσπάστης» καταγράφει ανάμεσα στα άλλα και το ακόλουθο ως στοιχείο της σκανδαλώδους πολιτικής:

«Την πώληση του 40% των μετοχών της εταιρείας Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών στην κοινοπραξία ΓΕΡΜΑΝΟΣ - "Folie Folie"».

Ερώτηση 1η: Εχετε δει εσείς κόμμα που - υποτίθεται ότι - έχει σχέσεις διαπλοκής με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δηλαδή το ΚΚΕ, να καταγγέλλει μέσω της εφημερίδας του μια επιχείρηση, τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για «εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού»;

Ερώτηση 2η: Ποιου κόμματος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι ο Πάγκαλος που συκοφαντεί το ΚΚΕ για «σχέσεις» με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ; Του ΠΑΣΟΚ! Του κόμματος δηλαδή, που ως κυβέρνηση, ξεπουλούσε δημόσιες επιχειρήσεις στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ , πολιτική την οποία το ΚΚΕ αντιμάχεται και την κατήγγειλε αναφέροντας ονομαστικά τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, 22 Μάρτη 2007, με θέμα την οικονομία.

Διαβάζουμε από τα Πρακτικά της Βουλής την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα:

«Αλέκα Παπαρήγα: Στην πορεία των ιδιωτικοποιήσεων και στην πραγματοποίησή τους υπάρχουν τρωκτικά, δεν υπάρχει αμφιβολία (...). Ιδιωτικοποιούνται εταιρείες και τα μεγαλύτερα σκάνδαλα είναι σε αυτές (...). Με πολλή φούρια η ΝΔ μετά τις εκλογές ρίχτηκε να πουλήσει ό,τι δεν είχε προλάβει το ΠΑΣΟΚ (...). Προχώρησε λοιπόν με τη σειρά της και το 35% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπήκε στο Χρηματιστήριο, πουλήθηκε και το 11% της Εμπορικής, μεταβίβασε πακέτα μετοχών σε ιδιώτες του ΟΤΕ, των ΕΛΠΕ, του ΟΠΑΠ, της Αγροτικής, της ΔΕΠΑ, της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ολα αυτά είναι μέσα σ' αυτή τη διαδικασία. Ιδιωτικοποίηση, εξαγορά και συγκέντρωση. Λεηλάτησε τα Ολυμπιακά ακίνητα. Αυτό είναι το έργο της ΝΔ. Με αποικιακού τύπου συμβάσεις με διάφορες επιχειρηματικές κοινοπραξίες».

Οι λασπολόγοι το γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί, στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, διά στόματος της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, για την υπόθεση «Γερμανός».

Είναι η ίδια η Αλέκα Παπαρήγα που έχει καταγγείλει από βήματος Ολομελείας της Βουλής ότι η υπόθεση «Γερμανός» εντάσσεται στη γνωστή αλυσίδα των «τρωκτικών», των «σκανδάλων», των «αποικιακού τύπου συμβάσεων» και της «λεηλασίας», φαινόμενα που παρεπιδημούν στη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων και των εξαγορών .

Αλλά οι γκαιμπελίσκοι συνεχίζουν τα ψεύδη, χωρίς φυσικά να μας εξηγούν: Πώς γίνεται, αλήθεια, το ΚΚΕ να έχει - όπως ισχυρίζονται οι συκοφάντες - «σχέσεις» με την εταιρεία «Γερμανός», αλλά την ίδια ώρα η ΓΓ του Κόμματος να καταγγέλλει τη διαδικασία εξαγοράς της «Γερμανός»;

Όλα τα παραπάνω, διότι δεν γίνετε να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τους πάντες. Ανεξαρτήτως πολιτικής φυσιογνωμίας, το ΚΚΕ δεν έχει ενθυλάκωση χρήματα με σκανδαλώδη τρόπο.

Επίσης, έχουμε ακούσει από τους κύριους Πάγκαλο και Καρατζαφέρη τα όσα, αλλά 1 επιχείρημα, 1 στοιχείο...πουθενά!

Αρρωστημένες και κομματίστικες αντιλήψεις που τοποθετούν το πολιτικό σύστημα ακόμη πιο βαθιά, στο μαύρο της συνείδησης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com