Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

ΚΡΙΜΑ!

Αφήσαμε τελευταίο τον κ. Παπανδρέου. Ο οποίος ήταν σταθερός και κυρίως έμοιαζε σίγουρος για τη συνέχεια, για το αύριο.

Αλλά δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ, πολιτικά έχει απογοητεύσει!

Ακόμη και χθες ένας καλός Παπανδρέου, ένας περισσότερο
συγκεκριμένος Παπανδρέου, δεν κατάφερε να πείσει ότι δεν θα ακολουθήσει αντιδραστικές πολιτικές για την Παιδεία σε περίπτωση που κυβερνήσει τη χώρα.

Δεν έπεισε με λίγα λόγια, ότι ταν επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, θα τον καθοδηγήσει σε αυτήν ο
λαός και όχι συμβουλάτορες και επικοινωνιολόγοι.

Καλύτερος από τους υπόλοιπους στην εμφάνιση, αλλά στην πολιτική οι πράξεις καθορίζουν την κατεύθυνση. Και στις πράξεις το ΠΑΣΟΚ δεν υπολείπεται και πολύ της ΝΔ.


Κρίμα
!

1 σχόλιο:

Πρίαμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ
Οι ΠΑΣΟΚτζήδες πιο... ερωτιάρηδες
Της ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΤΑ
Νικητής στην πολιτική, νικητής και στο σεξ! Ερευνα που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά στη χώρα μας έδειξε μείωση της ερωτικής επιθυμίας στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και, αντίθετα, αύξηση της επιθυμίας στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
Η έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ALCO, έδειξε ότι τους τελευταίους μήνες αυξήθηκε η ερωτική επιθυμία στο 62% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ενώ μειώθηκε η ερωτική επιθυμία στο 51% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Από την έρευνα προέκυψε ακόμη πως η απάντηση των Ελλήνων στην κρίση είναι μείωση του σεξ και αύξηση των εξόδων... Φαίνεται ότι πλέον το σεξ δεν λειτουργεί ως αντίδοτο της φτώχειας και της μίζερης πραγματικότητας, όπως στο παρελθόν!
«Σε παλιότερες μελέτες μας είχαμε δείξει ότι οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας που χάνει χάνουν και τη λίμπιντό τους σε σχέση με τους νικητές. Με τη νέα έρευνα αναζητήσαμε να δούμε ποια είναι η σεξουαλική ζωή του οπαδού ενός κόμματος που φιλοδοξεί να είναι στην εξουσία και πώς ενός άλλου που το κόμμα του κινδυνεύει να χάσει την εξουσία. Είναι φανερό ότι η πολιτική εξουσία ως άλλη μορφή αφροδισιακού επηρεάζει τη σεξουαλική μας ζωή. Η παράσταση νίκης είναι μια θετική ψυχολογική άποψη που κινητοποιεί ευφορικούς μηχανισμούς νευροβιολογικά, άρα αυξάνει και τη λίμπιντο», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος Κώστας Κωνσταντινίδης.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.
* Στο πλαίσιο του κοινωφελούς της έργου η ΕΜΑΣ δημιούργησε και λειτουργεί από το 1998 την Ανοιχτή Γραμμή Βοήθειας και Στήριξης 210-677.70.70, στα πρότυπα άλλων ανοιχτών γραμμών βοήθειας της Ελλάδας και του εξωτερικού για προβλήματα της σεξουαλικής ζωής ανδρών και γυναικών.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ:
Ερωτική επιθυμία ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ:
Αυξήθηκε 62%, έμεινε σταθερή 29%, μειώθηκε 9%
Ερωτική επιθυμία ψηφοφόρων ΝΔ:
Αυξήθηκε 12%, έμεινε σταθερή 31%, μειώθηκε 51%, ΔΞ/ΔΑ 6%.
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», 29-5-2009, σελίδα 18.

Για τους ΠΑΣΟΚτζήδες δεν υφίσταται ΔΞ/ΔΑ, κατευθείαν στο ψαχνό, με επαναληπτικές ριπές.
ΈΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ η αριστερά πτέρυγα του λεγόμενου «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» ξαναχτύπησε. Μετρήστε από σήμερα 29 Μαϊου 2009, ημέρα μνήμης της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, είναι 9 μήνες γονιμότητας, το ποσοστό αύξησης του ΠΑΣΟΚτζήδικου πληθυσμού της Ελλάδας. Ο Αρχηγός μας σύντροφος Γιώργος
Παπανδρέου πρόβλεψε τους ψηφοφόρους του μέχρι το 2027. Εμπρός ΠΑΣΟΚτζήδες ενωθείτε για μια Νέα Ελλάδα και Μεγάλη.
«Πρίαμος εκ Τροίας κοντοχωριανός του Πρίαπου εκ Λαμψάκου».
«Και το ανέκδοτο:
Μπαίνει ένας τυπάκλας πρασινοφρουρός σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη Νεοδημοκράτισσα φαρμακοποιό:
- Για τον πριαπισμό (ασθένεια προτέρημα, κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι σε μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου;
- Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε»..
Απο τον Πρίαμο που την είχε πάντα ετοιμοπόλεμο το «παλαμάρι».
ΙΣΤΟΡΙΚΑ:
«O Πρίαπος είναι ο γιος του Διόνυσου και της νύμφης Χιόνης ή Αφροδίτη. Θα μπορούσε να είναι επίσης γιος του Έρμη, όπως μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τελική απόφαση. Ήταν ο Θεός της παραγωγής και μεγάλωσε στην πόλη Λάμψακος. εν λόγω ήταν επίσης ο ιδρυτής αυτής της πόλης. Τον λάτρεψαν ως Θεό της χλωρίδας και της σεξουαλικής επιθυμίας.
Είχε μια τεράστιο «παλαμάρι» με το οποίο θα μπορούσε λογικά να αναπαραχθεί αλλά και να τιμωρήσει. Το «παλαμάρι του» τον προσωποποιεί ως Θεό της ζωής και της δημιουργίας.»

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com