Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!

Το θέμα που ξεκίνησε χθες μέσα από τα blogs
( δείτε εδώ ) πήρε τρομακτικές διαστάσεις και κατέληξε σε μια μεγάλη ήττα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.


Μετά το ψεύτικο γκάλοπ που δημοσίευσε το ΒΗΜΑ σχετικά με τις εντυπώσεις των πολιτών από το debate των πολιτικών αρχηγών , ο Γιώργος Παπαπανδρέου μέσω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε στο ΒΗΜΑ ότι αποσύρει τη συνέντευξη που θα δημοσιευόταν στο ΒΗΜΑ της Κυριακής .

Μιλάμε για μια συνέντευξη που θα βοηθούσε πάρα πολύ τον ΔΟΛ αλλά και τον ίδιο τον Παπανδρέου καθώς θα δημοσιευόταν την τελευταία Κυριακή πριν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου !

Με την κίνηση αυτή ο Παπανδρέου κάνει πράξη όλα αυτά που έλεγε τον τελευταίο καιρό περί ανεξαρτησίας της Πολιτικής από τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι τον άκουγαν με δυσπιστία.

Ανάμεσα τους ήμασταν κι εμείς .

Ο...Γιωργάκης έγινε κύριος Γιώργος Παπανδρέου κι απαίτησε σεβασμό .

Η ζημιά στο κύρος του ΔΟΛ είναι τεράστια .

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα το συγκρότημα . Θα συγκρουστεί με τον Παπανδρέου ή θα προσπαθήσει να τον "ηρεμήσει" ;

Το σημαντικό είναι ότι η Πολιτική και οι πολίτες κέρδισαν μια ακόμα μάχη ενάντια στα διεφθαρμένα ΜΜΕ . Μια πρώτη νίκη ήταν το τελευταίο δίλεπτο του Αλέκου Αλαβάνου στο debate .

Η κίνηση Παπανδρέου σώζει την αξιοπρέπεια ενός κόμματος που άκουσε πολλά . Σώζει την αξιοπιστία ενός πολιτικού συστήματος που βρίσκεται σε ομηρία .

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον...
από την: Παραπολιτική

Πειρατικός: Λίγο υπερβολικό το σχόλιο της Παραπολιτικής για την "μάχη" που κέρδισαν οι πολίτες έναντι των διεφθαρμένων ΜΜΕ. Η επισήμανση, ότι ο Γ. Παπανδρέου μια εβδομάδα πριν τις εκλογές αποσύρει τη συνέντευξη του, από την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία - μαζί με το Θέμα - Κυριακάτικη εφημερίδα είναι πολύ σωστή.

Μια κίνηση που του, "δωρίζει" απλόχερα τον σεβασμό μας.

Δεν φοβήθηκε το πολιτικό κόστος στην παρούσα φάση, εάν όμως οι δημοσκοπήσεις δεν ήταν το ίδιο ευνοϊκές;;;


Μένουμε εις το ακουστικό μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com