Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...

Τελικά, ενα μικρό "σοκ", όπως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ήθελε αυτή η κυβέρνηση για να συνέλθει.

Εκτοτε ...άρχισε τα θαύματα, τις μαγείες και επιδεικνύει πρωτοφανή αποτελεσματικότητα.

Οχι μόνον έδιωξε τη γρίπη από την Ελλάδα (που είναι ασφαλής, όπως λέει ο υπουργός Υγείας).

Οχι μόνο θα μας απαλλάξει από αυτά τα μιάσματα, τους "λαθρομετανάστες", που μολύνουν την καθημερινότητά μας...

Οχι μόνο θα κάνει "εσωτερική κάθαρση", αρχής γενομένης από την αποχώρηση Ρουσόπουλου από την πολιτική...

Αλλά θα μπορούμε να αγοράσουμε πάμφθηνα κλιματιστικά και ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες θα κάνουν και καλό στο περιβάλλον (σύμφωνα με τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης)!

Με ένα σμπάρο, δηλαδή, όχι δύο, αλλά πολλά τρυγόνια! Και "διαφάνεια", και "χτύπημα της ακρίβειας", και "ασφάλεια του πολίτη", και "οικολογία".

Ας πάνε τώρα να "χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο" όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν ΝΔ, ή, ακόμη χειρότερα, έριξαν ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.Ο.Σ. ή Οικολόγους!

Εν ολίγοις, οι επικοινωνιολόγοι πιάσανε δουλειά, κι αυτό σημαίνει πως το ...δούλεμα θα πάει σύννεφο. "Κυβέρνηση είμαστε", σκέφτονται, "ας κάνουμε παιχνίδι"!

Τώρα, για κάτι άλλα θεματάκια, όπως τα μέτρα των Βρυξελλών για νέες εργασιακές κατευθύνσεις, είναι εκτός επικοινωνιακού παιχνιδιού.

Με αυτά, όχι απλά δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν, αλλά, αντίθετα, θα προσπαθήσουν να τα περάσουν όσο πιο σιωπηλά, διακριτικά και γρήγορα γίνεται. Θα βοηθήσει, άλλωστε, και το ΠΑΣΟΚ, πάντα το κάνει σε κάτι τέτοια.

Αλλωστε, αυτά όσο λιγότερο συζητούνται, τόσο το καλύτερο. Οπως και να έχει, σε επικείμενες εκλογές έχουν το μυαλό τους (όποτε κι αν γίνουν) άρα είναι προτιμότερο να κρατούν τον κόσμο κοιμισμένο.

Τα γνωστά και συνήθη, δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com