Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Οι εκλογές τέλειωσαν και τώρα έχουν ξεκινήσει οι αναλύσεις και τα σχόλια.

Το Πειρατικό χθες ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό του. Προσπάθησε να ενημερώσει όσο τον δυνατόν πιο έγκυρα τους αναγνώστες του. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μάλλον κάτι καλό κατάφερε.

Επιδιώξαμε να σας δώσουμε ότι καλύτερο τις προηγούμενες 2 μέρες και η ανταμοιβή σας γι αυτό ήταν γενναία. Πραγματικά νοιώθουμε ότι οι Ευρωεκλογές μας "μεγάλωσαν", μας ωρίμασαν. Μακάρι να μπορούσαμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Δυστυχώς όμως, δεν έχουμε, προς το παρόν, τις δυνάμεις εκείνες που θα μας επέτρεπαν καθημερινά, έναν ρυθμό ανανέωσης όπως το χθεσινό και ζητούμε συγνώμη αν απογοητεύουμε μερικούς από εσάς με αυτό.

Από σήμερα κιόλας επιστρέψαμε σε πολύ μικρότερο αριθμό αναρτήσεων. Θα προσπαθήσουμε από αύριο να ξεφύγουμε από το κλίμα των εκλογών και των αριθμητικών υπολογισμών προκειμένου να περάσουμε ξανά στα σημαντικά της ζωής, που σχετίζονται άμεσα με την πολιτική!

Θα προσπαθήσουμε τις λίγες αναρτήσεις να τις καλύψουμε από την ουσία των ειδήσεων που θα σας μεταφέρουμε. Θα παλέψουμε να αντισταθμίσουμε την ποσότητα με την ποιότητα.

Για να τα καταφέρουμε θέλουμε οπωσδήποτε την βοήθεια σας! Με τα σχόλια σας, τις ειδήσεις σας, την κριτική σας και τη συνεχή παρακολούθησή του blog μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα..!
Πειρατικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com