Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΔΙΩΚΕΙΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης και στο πνεύμα της εντολής Σανιδά, για την ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων και τη δίωξη πρωταίτιων αυτών των αγώνων μεταβιβάστηκε στη Βουλή το αίτημα του Αρείου Πάγου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Μαρίνου. Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, το στέλεχος του ΚΚΕ κατηγορείται για τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση, που διοργάνωσε το ΚΚΕ, με αίτημα την κατάργηση των διοδίων, στις 4 Απρίλη του 2008.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία της χώρας, όπου λειτουργούν διόδια, δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας με αίτημα την κατάργησή τους. Οι διαμαρτυρόμενοι: Άφησαν τους οδηγούς να περνούν ελεύθερα, αναδεικνύοντας με αυτήν τη συμβολική κινητοποίηση την ανάγκη να δυναμώσει η πολιτική πάλη για να καταργηθούν όλα τα χαράτσια που βαρύνουν το λαϊκό εισόδημα.

Ο Γ. Μαρίνος διώκεται για τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση στα διόδια Σχηματαρίου, με κατασκευασμένες κατηγορίες, όπως "από κοινού διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάραξης της κοινής ειρήνης, παράνομης βίας και φθοράς πραγμάτων που χρησιμεύουν για κοινό όφελος". Η όλη διαδικασία της δίωξης, από τις πρώτες καταθέσεις μέχρι και την τελική μεθόδευση, αποδεικνύουν πως πρόκειται για μια στοχευμένη πολιτική κίνηση, που στόχο έχει να χτυπήσει τους όποιες λαϊκές κινητοποιήσεις και δεν διστάζει να "τιμωρήσει" μέχρι και βουλευτές που συμμετέχουν σε εκείνες

Βλέπετε προτιμούν να δείξουν την ανοχή τους, σε βουλευτές και πολιτικούς που χρηματίζονται και παίζουν εκατομμύρια ευρώ στην πλάτη των Ελλήνων, πολιτικούς με mercedes και κότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com