Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ!

Δεν μπορούμε να πούμε, γίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή και σε υψηλό νομικό επίπεδο η συζήτηση για την έκδοση ή όχι του Χριστοφοράκου.

Οι συνήγοροί του, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να δικαστεί στην Ελλάδα, γιατί ...τον πειράζει ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες!!!

Επ' αυτού δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη, αφού λέει ότι τον ...πειράζει έτσι θα 'ναι. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως η υπόθεση Siemens συνολικά προκαλεί ...εφιδρώσεις.

Τόσο στη Νέα Δημοκρατία, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο φαίνεται ότι είναι μπλεγμένοι ...μέχρι τ' αυτιά.

Αυτό που επίσης διαφαίνεται είναι ότι προφανώς οι ...τηλεφωνικές γραμμές (οι οπτικές ίνες για να είμαστε πιο σύγχρονοι) έχουν πάρει φωτιά...

Το τι διαπραγματεύσεις γίνονται, από ποιους, για ποιους και με ποιο σκοπό προφανώς δε θα μάθουμε ποτέ.

Για τον ελληνικό λαό θα μείνει μόνο το ...τελικό αποτέλεσμα. Το οποίο (σας το λέμε από τώρα) θα αθωώνει τα κόμματα του δικομματισμού αλλά και τη δράση των πολυεθνικών.

Κάποιοι ..."κακοί άνθρωποι" (θα μας πουν) φταίνε για όλα, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί.

Οχι το σύστημα.
Αυτό κάνει καλά τη δουλειά του και πρέπει να παραμείνει και να ενισχυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com