Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΟΛΑ ΜΙΑ "ΜΠΙΖΝΑ"...

Κρουνοί δισεκατομμυρίων έχουν ανοίξει από τις υποδομές που αφορούν το έργο της πυρόσβεσης στη χώρα, αλλά οι τραγικές συνέπειες, με την πρώτη ευκαιρία, όπως συμβαίνει και τις τελευταίες μέρες, κάνουν ξανά και ξανά την επανεμφάνισή τους.

Σε τελική φάση βρίσκεται και η κατασκευή διοικητικών κτιρίων του Πυροσβεστικού Σώματος και ακόμη 7 Πυροσβεστικών Σταθμών, που εκχωρούνται με τη ληστρική μέθοδο των διαβόητων συμπράξεων Δημοσίου και ιδιωτών (ΣΔΙΤ).

Οι ιδιώτες (μεγαλοκατασκευστές κ.ά.) θα βάλουν κάτω από τη διαχείρισή τους τις εκχωρούμενες δημόσιες υποδομές, κάτι που βέβαια τους υπόσχεται νέα τρελά υπερκέρδη προς δόξαν των εμφανιζόμενων ελλειμμάτων.

Για την ακρίβεια...

...οι καραδοκούντες ιδιώτες θα βγάλουν και από τη μύγα ξίγκι, φορτώνοντας τα σπασμένα στους κρατικούς προϋπολογισμούς της επόμενης 25ετίας, για το διάστημα δηλαδή που προβλέπουν οι "υμβάσεις" τους με το κράτος.

Σε αυτό το πλαίσιο και τα νέα υπερκέρδη των παραπανω θα βάλουν και πάλι φρένο στα απαραίτητα δημόσια κονδύλια και για τις ανάγκες πυροπροστασίας και πυρόσβεσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com