Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

"* Βλέπετε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, όπως επιμένουν κάποιοι;

- Δεν έχει σημασία τι βλέπω εγώ, σημασία έχει ότι η εκλογολογία του ΠΑΣΟΚ βλάπτει σοβαρά την πολιτική σταθερότητα και υπονομεύει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας σε μια περίοδο που χρειάζεται συνένωση δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση. Αλλωστε, ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος των σταθερών κανόνων. Και, βέβαια, της θεσμικής κατοχύρωσης της τετραετίας."

Αυτήν την απάντηση του Άρη Σπηλιοτόπουλου, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, να την κρατήσετε, (ολόκληρη η συνέντευξη).

Απαντά πατώντας επακριβώς στην κομματική - πρωθυπουργική γραμμή, η οποία έχει δοθεί σαν το πρόσχημα που θα οδηγήσει την χώρα στην πρόωρη εκλογική διαδικασία.

Θα ζητηθεί,επίσημα συναίνεση από το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της Οικονομικής κρίσης και την σύσταση του νέου προϋπολογισμού, εκείνο θα απαντήσει με ένα εκκωφαντικό...

...ΟΧΙ και έτσι θα οδηγηθούμε σε εκλογές.

Σε εκλογές που σύμφωνα με τη ΝΔ, θα είναι αναπόφευκτες για τη χώρα. Διότι το ΠΑΣΟΚ για μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις(θα ισχυρίζεται η ΝΔ) θα αγνοήσει την πρόσκληση συναίνεσης και η χώρα δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κάτω από κλίμα εκλογολογίας και πολιτικής αναταραχής.

Τα παραπανω θα τα διαπιστωσουμε, τις επομενες μερες ή και εβδομαδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com