Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ - ΖΟΥΡΑΡΗ!

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

7/8/09

Η Νέα Τάξη, δεν άντεξε στην πολύπλευρη και ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών που συντελείται στο διαδίκτυο. Έτσι, με μια κίνηση επίδειξης δύναμης, έπεισε την Google να κλείσει το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog της ελληνικής μπλογκόσφαιρας, το troktiko. Μια κίνηση που θα ήταν αδιανόητη στο πλαίσιο των προστασιών που παρέχει τόσο το ελληνικό όσο και τα περισσότερα συντάγματα του «πολιτισμένου κόσμου», για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και πληροφοριών, έγινε πραγματικότητα έτσι απλά. Και... για μια ακόμη φορά, κάποιοι αποφάσισαν σε αυτόν τον τόπο «για μας, χωρίς εμάς». Μπαίνουμε σε ολοένα και περισσότερο σκοτεινές εποχές. Το παγκόσμιο σύστημα χειραγώγησης συνειδήσεων και οι ντόπιοι αντιπρόσωποί του, δείχνουν αποφασισμένοι να λιώσουν οτιδήποτε είναι έξω από το politically correct τους. Ο λαός πρέπει να βλέπει τα δικά τους κανάλια, να τρώει από τα δικά τους σουπερ μάρκετ, να του παραδίδει τα δημόσιά του έργα εν λευκώ, να διαβάζει τις δικές τους εφημερίδες, να σέρνεται πίσω από τα δικά τους πολιτικά κατασκευάσματα. Δεν είναι όμως έτσι, επειδή έτσι νομίζουν. Και άλλες πολλές φορές στην ιστορία τους οι ανθρώπινες κοινωνίες οδηγήθηκαν από τα εκάστοτε αφεντικά, σε τέτοιου τύπου αδιέξοδα. Πάντοτε όμως μια χούφτα «ελεύθερων και ωραίων» τους ανέτρεπε τους σχεδιασμούς τους. Έτσι και σήμερα, οι νέοι άνθρωποι ιδιαίτερα που βρήκαν διέξοδο στο διαδίκτυο, καλούνται να ανατρέψουν τα σχέδιά τους. Υπάρχουν τρόποι και το ξέρουμε. Και οι τρόποι θα βρεθούν".

To παραπάνω, επώνυμο(!), δελτίο τύπου είναι η επίσημη θέση του κόμματος των Παπαθεμελή - Ζουράρη...ναι, όντως καλά διαβάσατε!

Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση υποστηρικτές του κόμματος των δυο κυρίων, μάλιστα από πολιτικής πλευράς δεν βρίσκουμε το παραμικρό σημείο τομής...!

Να ρωτήσουμε εμείς κάτι τώρα...;
To KKE και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήραν χαμπάρι τίποτα που να συνέβη γύρω τους;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com