Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ

Διαβάζουμε σήμερα από τον Βηματοδότη:

"Σε εξέλιξη βρίσκεται η τιτανομαχία μεταξύ του κ. Κ. Σκανδαλίδη και της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου στην Α΄ Αθηνών. Μου λένε ότι ο πρώην Γραμματέας, πρώην υπουργός και μεγάλος ρομαντικός του ΠαΣοΚ (αφού έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος το 2007) συγκέντρωσε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο πάνω από 2.500 ετεροδημότες της Α΄ Αθηνών (ψηφοφόροι της Α΄ Αθηνών που ζουν οπουδήποτε αλλού στο λεκανοπέδιο Αττικής εκτός από την Α΄ Αθηνών). Η δε Αννα με στρατό τετρακοσίων πολλαπλασιαστών (δηλαδή κομματικών που «τζιράρουν» 50-200 σταυρούς) εφαρμόζει στρατηγική «οτοστόπ για την πρωτιά» την οποία έχασε το 2007 από τον κ. Σκανδαλίδη για 1.500 ψήφους. Τι άλλο να προσθέσω; Ας νικήσει ο σοσιαλισμός".

Η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα, μετά και την Νότια Ιταλία, που διατηρεί την σταυροδοσία, στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Μέσα από αυτό το σύστημα λένε έγκυροι, Πολιτικοί Επιστήμονες, στην Ιταλια αναπττυχθεικε και καλλιεργήθηκε η Μαφία και οι πελατειακές της σχέσης με τους πολιτικούς.

Οι ίδιοι επιστήμονες θεωρούν, άκρως απαραίτητη, της ριζική ανατροπή του σημερινού εκλογικού συστήματος, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι προτάσεις, πολλές, οι πολίτικοι που θα τις εξετάσουν...ψάχνονται!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com