Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

"ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ"

Για παροχολογία που βάζει σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας κατηγορεί η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας προπαγανδιστικά ότι η λογική του "δώστα όλα" είναι καταστροφική εν μέσω κρίσης.

Σε ποιες "παροχές" από αυτές που εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται η ΝΔ; Ανάμεσα σε άλλες, αναφέρεται στη δέσμευση του Γ. Παπανδρέου από τη ΔΕΘ ότι, αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό. Η ΝΔ, δηλαδή, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ότι "παροχολογεί" επικίνδυνα όταν υπόσχεται "αυξήσεις" στους μισθούς της τάξης των 30 λεπτών τη μέρα!

Σε τέτοια γελοία ποσά μεταφράζεται το "δώστα όλα" που επικαλείται η ΝΔ! Πέρα από τον απόλυτο ευτελισμό της προεκλογικής "αντιπαράθεσης" μεταξύ των δύο, τα επιχειρήματα και τα συνθήματά τους έρχονται να επιβεβαιώσουν και κάτι ακόμα:

Οτι στο πλαίσιο της στρατηγικής που υπηρετούν και οι δύο, τα 30 λεπτά αύξηση τη μέρα είναι το "ταβάνι" στις παροχές για τις οποίες μπορούν να δεσμευτούν προεκλογικά. Και, μάλιστα, το μισό κουλούρι "αύξηση" τη μέρα θεωρείται πολιτική του "δώστα όλα"!

Αυτή είναι η πολιτική τους. Αυτό το μέλλον ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com