Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

"Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος στο νομό Λάρισας. Η απόφασή μου είναι τεκμήριο προσωπικής αφοσίωσης στα πραγματικά συμφέροντα του αγροτικού κόσμου της χώρας. Είναι έμπρακτη δέσμευση να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να γίνουν πράξη οι διεκδικήσεις, τα αιτήματα, τα οράματα των Ελλήνων αγροτών".

Τα παραπάνω περιέχονται σε δήλωση του Κ. Καραμανλή στην "Ελευθερία" της Λάρισας. Κι, αν μη τι άλλο, αποτελούν πρόκληση για τους αγρότες.

Ποιος τα λέει; Ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης, η οποία, εφαρμόζοντας τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ, συρρίκνωσε το εισόδημα των μικρομεσαίων αγροτών και γκρέμισε χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες γης στον Καιάδα του ξεκληρίσματος.

Που, ακολουθώντας το παράδειγμα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, επέδειξε αδιάλλακτη και εχθρική στάση προς τους φτωχούς αγρότες, όταν έβγαιναν στους δρόμους του αγώνα για το ψωμί και για το δίκιο τους.

Δε λέει την αλήθεια ο Κ. Καραμανλής, υποστηρίζοντας ότι η υποψηφιότητά του στη Λάρισα σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του για την αγροτιά.

Το μόνο που μπορεί να σηματοδοτεί είναι την απεγνωσμένη προσπάθεια της ΝΔ να συγκρατήσει διαφεύγουσες αγροτικές ψήφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com