Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΛΥΣΗ

Προσυπογράφομαι, το παρακάτω άρθρο των Νέων, με τα παρρησίας!

"ΤΑ ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας που ανακοινώθηκαν χθες στάθηκαν αφορμή για να αποτυπωθεί με τον πιο καθαρό τρόπο το κλίμα διάλυσης που επικρατεί.

Ο κ. Καραμανλής για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ούτε καν στις προσδοκίες που ο ίδιος είχε δημιουργήσει.

ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστική η υπόθεση του Βατοπεδίου για την οποία, ως φαίνεται, ένας και μόνο βρέθηκε εκτός λίστας, ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας. Αντιθέτως, οι συνάδελφοί του υπουργοί που συμμερίζονταν τις ευθύνες- φρόντισαν όμως στο διάστημα που μεσολάβησε να κρατήσουν χαμηλό προφίλ- συμμετέχουν κανονικά.

ΣΤΟΥΣ κομμένους και ένας πρώην υπουργός ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για υποθέσεις που όμως όλες εκδηλώθηκαν πριν από το 2007, χωρίς αυτό να είναι εμπόδιο για τη συμμετοχή του στις προηγούμενες εκλογές.

ΤΙ συνέβη και τι σηματοδοτεί ο τωρινός αποκλεισμός του; Ο ίδιος δεν έδειξε διατεθειμένος να τον αποδεχθεί χωρίς να αντιδράσει και κατηγόρησε ουσιαστικά τον κ. Καραμανλή ότι είναι ενεργούμενο της διαπλοκής!

Ο,ΤΙ και αν εννοεί, η περίπτωσή του ενισχύει την αίσθηση ότι τελικώς στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού πρυτάνευσαν εσωκομματικές σκοπιμότητες που καμία σχέση δεν έχουν με την κάθαρση που περίμεναν οι οπαδοί του κόμματος.

ΟΙ ίδιες σκοπιμότητες όλα δείχνουν ότι έχουν επικρατήσει και στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Επικρατείας όπου κυριαρχούν οι βαρόνοι. Ο κ. Καραμανλής δεν άντεξε το βάρος της αντιπαράθεσης μαζί τους.

ΤΟ αποτέλεσμα όμως είναι ότι στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία κατέρχεται ουσιαστικά χωρίς νέα πρόσωπα και με τα στελέχη της που υπηρέτησαν σε κυβερνητικά πόστα αποδεκατισμένα.

ΔΙΝΕΙ έτσι την αίσθηση ενός κόμματος που δεν πρόκειται να χάσει απλώς τις εκλογές, αλλά και να μπει σε μια βαθιά κρίση ταυτότητας και προσανατολισμού!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com