Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ...!

Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ σήμερα:

"Κάθε μήνα και χειρότερα. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα παραδώσει τα ταμεία άδεια, τις δαπάνες εκτός ελέγχου και το κράτος στα όρια της στάσης πληρωμών. Οι Εφορίες έχουν κατεβάσει τα χέρια, έλεγχοι δεν γίνονται, φόροι δεν συλλέγονται και τα έξοδα «τρέχουν» ανεξέλεγκτα. Μόλις προχθές ο υπουργός Οικονομίας παραδέχθηκε έλλειμμα 6% και από τα πρώτα στοιχεία του Σεπτεμβρίου οδεύει προς το 6,5%, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να προβλέψει το ακριβές ύψος στο τέλος του χρόνου.

Πέραν των ευθυνών που αναδεικνύονται για την ανεύθυνη τρέχουσα διαχείριση, μεγάλη θα είναι η πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση, η οποία θα πρέπει από την πρώτη ημέρα να μεταδώσει τα κατάλληλα σήματα και μηνύματα ώστε να σταματήσει ο σημερινός κατήφορος.

Πράγμα που αποτελεί προϋπόθεση για όλα τα άλλα. Ελπίζουμε ότι οι επερχόμενοι γνωρίζουν και προετοιμάζονται αναλόγως"
.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για να στρώσουν το πρώτο μετεκλογικό επιχείρημα, στήνουν τα εκδοτικά συμφέροντα, που επιθυμούν να στηρίξουν τον Γ. Παπανδρέου(αυτόν το ρώτησαν άραγε;).

Πριν σας σχολιάσαμε το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ,ενώ λίγο παραπάνω διαβάζουμε το κύριο άρθρο του ΒΗΜΑτος...

Κοινός παρανομαστής το "μαύρο χάλι" που αφήνει πίσω της, στα κρατικά ταμεία, η ΝΔ.

Το πιο κλασσικό, διαχρονικού χαρακτήρα, επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο δικομματισμός, επανέρχεται σε πράσινο φόντο, όπως όλα δείχνουν.

"Οι κυβερνήσεις της ΝΔ, μας κληροδότησαν "καμένη γη" στην οικονομία και την δημόσιαδιοίκηση, γι' αυτό είναι δύσκολο να προχωρήσουμε στις αλλαγές εκείνες που χρειάζεται η χώρα".

Αυτό θα μας λένε στα παράθυρα και στις εφημερίδες οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ από την 5η Οκτωβρίου...

Ελπίζουμε οι εκτίμηση μας να πέσει έξω...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com