Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

"Ο πρωθυπουργός με την ομιλία του ομολόγησε μια ακόμα φορά ότι τα αντιλαϊκά μέτρα είναι προαποφασισμένα, ανεξάρτητα, αν η επόμενη κυβέρνηση είναι της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ", αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ.

"Προκειμένου να στηριχτεί η υψηλή κερδοφορία και η ανταγωνιστικότητα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, θα επιδιώξουν νέες δραστικές περικοπές στο εισόδημα της λαϊκής οικογένειας, στα εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, στις κοινωνικές δαπάνες», αναφέρει το ΚΚΕ και καλεί το λαό "να αξιοποιήσει την εμπειρία του και με την ψήφο και τη δράση του να πάρει τα μέτρα του".

"Αν οι μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν ανάγκη από ισχυρή κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ, για να επιβάλλουν τα αντιδραστικά μέτρα που έχουν ανάγκη, ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ και αδύναμους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, για να εμποδίσει και να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική", αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει:

"Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης που να ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com