Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

"Η κυβέρνηση και η κεντροδεξιά παράταξη κάνουν μεγάλη ζημιά στα συμφέροντά τους με την παρατεταμένη αβεβαιότητα γύρω από το αν θα προκηρυχθούν σύντομα... αιφνιδιαστικές εκλογές. Η εικόνα μιας κυβέρνησης και ενός κόμματος που βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ειδικά όταν οι υποθέσεις του κράτους, οι οποίες αναμένουν τη λύση τους, είναι εξαιρετικά σοβαρές. Το ΠΑΣΟΚ άνοιξε ασφαλώς την πόρτα της αβεβαιότητος με τη στάση του για την επανεκλογή του κ. Παπούλια, αλλά τώρα η κυβέρνηση έχει επιδεινώσει την κατάσταση. Η οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου δεν μπορεί να είναι όμηροι οιασδήποτε αναποφασιστικότητος. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να ανακοινωθούν πάραυτα οι όποιες αποφάσεις του πρωθυπουργού."

Πρόκειται για το σημερινό κύριο άρθρο της Καθημερινης, "Η αβεβαιότητα".

Προσέξτε την πρώτη γραμμή, εκείνη με την μπλε υπογράμμιση..."η κυβέρνηση κάνει μεγάλη ζημία στα συμφέροντα της..."!

Η εφημερίδα θέτει σε σωστή βάση τις επικείμενες αποφάσεις του Πρωθυπουργού...

...Επισημαίνει ότι πρέπει γρήγορα η Κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις, που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της(εκείνα για τα οποία ήλθε στην εξουσία), διότι η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, τα ζημιώνει.

Εμείς τώρα πως θυμηθήκαμε τις πρόσφατες δηλώσεις των κυρίων Δασκαλόπουλου(Πρόεδρος Βιομηχάνων) και Μίχαλου(Πρόεδρος ΕΒΕΑ) οι οποίες συνηγορούσαν στο σημείο ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική πνοή:

Είτε με συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ...είτε με εκλογές!

Οι δυο κύριοι είναι επί μακρών συνομιλητές του Πρωθυπουργού και εντάσσονται στην "χρυσή" κατηγορία των..."κοινωνικών εταίρων"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com