Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE KAI TON K. ΣΗΜΙΤΗ

Η σχετική ανακοίνωση του ΛΑΟΣ:

"Ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και τις εξελίξεις στα ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

Γ. Καρατζαφέρης: Το debate ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς μπορεί να είναι χρήσιμο για το δικομματισμό δεν είναι όμως για τη Δημοκρατία και τη κοινή γνώμη. Εμείς προτείνουμε ο κάθε ένας απ΄ τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς να έχει επί μιάμιση ώρα πέντε δημοσιογράφους απέναντί τους που θα επιλέγει η Ένωση Συντακτών και θα απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για να αποδείξει τις γνώσεις του, την εμπειρία του, τις προτάσεις του και τις σκέψεις του για όλη τη χώρα.Φοβούμαι όμως ότι κάποιοι δεν αισθάνονται αρκετά ασφαλείς σε μια τέτοιου είδους ανάκριση. Εμείς επιμένουμε στο πλάτεμα της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ερωτηθείς για τον κ. Σημίτη, ο κ. Καρατζαφέρης
δήλωσε:

Γ. Καρατζαφέρης: Ο κ. κ. Σημίτης, ο κ. Α. Παπαδόπουλος, ο κ. Χρ. Βερελής, ο κ. Α. Αλαβάνος, η κ. Α. Μπενάκη και ποιος ακόμα ξέρει ποιοι άλλοι φεύγουν απ΄ το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι μια σημαντική απώλεια για τη Βουλή των Ελλήνων. Φεύγουν όχι γιατί
τους αρνήθηκε τη ψήφο ο Ελληνικός λαός αλλά απ΄ το καπρίτσιο των ηγεσιών των κομμάτων τους. Πιστεύω πως χρειάζεται περισσότερο θάρρος και κατανόηση για τις ανάγκες που έχει η εποχή. Η εποχή χρειάζεται την πείρα και όχι τους πειραματισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com