Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ

Είναι η πρώτη φορά μετά από 1χρόνο και 1μήνα στην blogoσφαιρα, που ερχόμαστε να σχολιάσουμε τον κ. Κακαουνάκη και το ΚΑΡΦΙ.

Ιστορική στιγμή!(ίσως να μη ξαναγίνει)

Ο κ. Κακαουνάκης ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, πιστός στην κομματική γραμμή, πιστός στο Παπανδρεϊκό ρεύμα, χωρίς κολοτούμπες στα δύσκολα.

Είναι έξαλλου εκείνος που είπε δημοσίως το ρεαλιστικότατο..."εγώ δε λέω αλήθειες, αλλά τα λιγότερα ψέματα"!

Πιο πριν γράψαμε ότι το ΒΗΜΑ βρίσκεται υπό ντελίριο, για το ΚΑΡΦΙ...πραγματικά μας είναι δύσκολο να περιγράψουμε την συναισθηματική έξαρση που το επικαλύπτει...!

Μετά από κάμποσα, απαραδέκτως προσβλητικά πρωτοσέλιδα έναντι της ΝΔ, σήμερα γράφει ότι.."ξημερώνει νέα εποχή", με τις "156 έδρες" που θα καταλάβει το ΠΑΣΟΚ στη νέα Βουλή.

Το 156 δεν είναι τόσο υπερβολικό(μη βιαστείτε), διότι η εφημερίδα στο εσωτερικό της δημοσιοποιεί στοιχεία "κρυφών" δημοσκοπήσεων.

Κακαουνάκης είναι αυτός...και μάλιστα, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!

Τέλος να σημειώσουμε ότι το ΚΑΡΦΙ, μετά τα ΝΕΑ, θα είναι η επόμενη εφημερίδα που θα λάβει ένα μεγάλο μερίδιο από την κρατική διαφημιστική πίτα, από την 5η Οκτώβρη.

Έχεις πολύ δουλεία Γιώργο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com