Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Διαβάζουμε το κύριο άρθρο της Καθημερινής:

"Το πολιτικό μας σύστημα έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο και χρειάζεται άμεσα νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Θα πρέπει όλοι μας να έχουμε κατά νου αυτή τη μεγάλη ανάγκη όταν θα προσέλθουμε στις κάλπες την Κυριακή. Ας μην παρασυρθούμε από τα «κατεστημένα» και τα ειωθότα, από τα «ονόματα» και τις μιντιακές προσωπικότητες. Εδώ που έχουμε φτάσει, ενδεχομένως να μην βλάψει κανέναν το να αναλάβουμε κάποια ρίσκα στις επιλογές μας. Το Κοινοβούλιο χρειάζεται ανανέωση, μια και η ανακύκλωση μεταχειρισμένων πολιτικών υλικών έχει αποδειχθεί ότι δεν οδηγεί σε λύσεις".

Είναι μια εξαιρετικά σωστή επισήμανση, απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, οι οποία κρατάει γενικά μια στάση μετριοπάθειας απέναντι στην πολιτική ζωή το τελευταίο διάστημα.

Είναι ένα έντυπο που "χάρηκε" ιδιαίτερα όταν το 2004 επέστρεψε η ΝΔ στην εξουσία, αλλά δεν έγινε το ίδιο και το 2007, που η ΝΔ επικράτησε για 2η φόρα.

Γενικότερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δεν υπέκυψε στην κρατική διαφήμιση επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή. Πιστεύουμε λοιπόν και επί κυβερνήσεως Παπανδρέου η εφημερίδα θα σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι από τις εξελίξεις.

Από Δευτέρα(έχουμε πει επανειλημμένος) ξεκινά το πανηγύρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com