Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΠ

Σε συνάντηση με τους απεργούς του ΟΛΠ ήρθε ο Αλ. Τσίπρας. Δήλωσε τα παρακάτω:

"Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τα κλειδιά του Μαξίμου, παραδίδει και τα κλειδιά του λιμανιού του Πειραιά στους κινέζους. Όπως παρέδωσε τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή στα μεγάλα ελληνικά και ξένα συμφέροντα. Όπως εκποίησε όλον σχεδόν τον πλούτο της χώρας.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς, είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να παίζει με τις λέξεις. Είναι αδιανόητο, μία ημέρα πριν τις εκλογές, να συνεχίζει να ακροβατεί και για την πώληση του λιμανιού, μεταξύ «επαναδιαπραγμάτευσης» και «αναθεώρησης» της σύμβασης.

Καμία αναθεώρηση, καμία επαναδιαπραγμάτευση. Οριστική ματαίωση της εκποίησης του δημόσιου πλούτου. Η σύμβαση εκποίησης του λιμανιού πρέπει να ακυρωθεί.

Όχι άλλο κινέζικο μαρτύριο στον ελληνικό λαό. Θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του λιμανιού, όπως θα είμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων μετά τις εκλογές, προστατεύοντας τον δημόσιο πλούτο και τα εργασιακά δικαιώματα"
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com