Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ

Η Real News του Ν. Χατζηνικολάου αύριο έχει Χατζηγιάννη και μάλιστα με νέο τραγούδι...είδατε, καθόλου ατυχής ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιήσαμε, για "κινητά δισκοπωλεία".

Έτσι έχουν καταντήσει τα Κυριακάτικα έντυπα, κανένας δεν τα αγοράζει χωρίς προσφορές, διότι πολύ απλά δεν έχουν να προσφέρουν ενημέρωση...είναι επιχειρηματικών συμφερόντων, υλικά, κάκιστης ποιότητας!

Από κει και πέρα στο πλαίσιο της θεματολογίας που έχει αύριο η Real, είναι σαφώς πιο σοβαρό από το αντίστοιχο του Πρώτου Θέματος, αλλά και πάλι χωρίς ιδιαίτερη πολιτική ή κοινωνική ουσία.

Οι Στυλιανίδης και Λιάπης καταγγέλλονται για συμμετοχή σε σκάνδαλο με παράνομες άδειες φορτηγών.

Για τον κ. Λιάπη έχουμε ακούσει πολλά, αλλά από τον κ. Στυλιανίδη δε θα περιμέναμε τέτοια εμπλοκή.

Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι ο κ. Λιάπης έχει δημόσια στηλιτεύσει την στάση της Μπακογιάννη για τον ρόλο της, στην απόφαση του Κώστα Καραμανλή να προχωρήσει στις πρόωρες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ως γνωστόν ο κ. Χατζηνικολάου έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ντορούλα...η εξυπηρέτηση, αν τελικώς προκειται για εξυπηρέτηση, θα είναι αμφίδρομη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com