Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Σάββατο σήμερα κι αύριο κυκλοφορούν τα "κινητά δισκοπωλεία", έντυπης μορφής!

Ένα από αυτά το Πρώτο Θέμα, που κοντεύει να "σβήσει" το όνομα του για να χωρέσει τις προσφορές του στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας...!

Συνεχίζει να ασχολείται με ανοησίες του Μπόμπολα και συγκεκριμένα συνεχίζει να κατηγορεί την κ. Γλυκερία Σιούτη διότι υπήρξε συνήγορος του Χριστοφοράκου, δηλαδή επειδή έκανε τη δουλεία της.

Εξάλλου το να είσαι δικηγόρος του Χριστοφοράκου, δε σε χρίζει αυτοματα, αποδέκτη μαύρου πολιτικού χρήματος, δε σε χρίζει αυτοματα, καταπατητή της δημόσιας περιουσίας ή αυτοματα, κοινωνικά ανυπόληπτο...!

Το μήνυμα που προσπαθεί να στείλει ο Μπόμπολας στην κυβέρνηση, είναι ευκολοδιάβαστο..."ανοίξτε μου την πόρτα της διαπλοκής, αναθέστε μου κρατικές εργολαβίες μη μου χαλάτε τα σχέδια, διαφορετικά κάθε Κυριακή θα σας επιτίθεμαι"!

Δεν θα πρέπει να υποκύψει σε τέτοιες πιέσεις η Κυβέρνηση...νταβάδες και συμφέροντα πρέπει να βρίσκουν ερμητικά κλειστή την πόρτα του Μαξίμου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com