Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ "ΝΕΟΙ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Αδέσμευτος σήμερα βρίσκεται κάπως στον δικό του κόσμο, αλλά εμείς δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τόσο το κεντρικό θέμα που θίγει.

Νέοι τομεάρχες στην ΝΔ, λογικά θα περιμένουμε όλοι, ονόματα φρέσκα που δεν θα έχουμε ξανακούσει ή έστω ονόματα που δεν είχαν έως τώρα αναλάβει σημαντικούς ρόλους στην ΝΔ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν...Τ. Εξωτερικών: Αβραμόπουλος, Τ. Ανάπτυξης: Χατζηδάκης, Τ. Εσωτερικών: Χρ. Ζώης, Τ. Προστασίας του Πολίτη: Ν. Δένδιας, ενώ τον τομέα οικονομικών ανέλαβε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς μαζί με τους Καράογλου και Σταϊκούρα.

Οι παραπάνω διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί της Κυβέρνησης που έλαβε 33,5% στις εκλογές και βρέθηκε 10,5 μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Τα καινούργια πρόσωπα που ανέλαβαν καίριες θέσεις στην ΝΔ είναι οι Κ. Τασούλας στον Τομέα Άμυνας και ο Γ. Βρούτσης τον τομέα Εργασίας.

Όπως μπορεί ήδη να έχετε παρατηρήσει δεν υπάρχει υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, κι αυτό διότι αρνήθηκε η κ. Μπακογιάννη να αναλάβει τον ομώνυμο τομέα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως έχει η κατάσταση εκεί μέσα...!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com