Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Αναρχι...τι???

Ώρα 00:39 στο δημοψηφησμά μας ο Κανένας έχει το 45% παρακαλώ των ψήφων!!! Σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση και Κυνερνάει μόνος του! ΧΑΛΑΡΑ Ο Κανένας λοιπόν είναι αρχηγός του κράτους και έτσι κυβερνάει ή μάλλον δεν κυβερνάει κανένας!! Με άλλα λόγια υπάρχει αύτο που λέμε Αναρχία! Μην φοβάστε η αναρχία είναι καλή!!! Θα εξηγηθώ αμέσως!

Αναρχία λοιπόν είναι το καθεστώς όπου κανείς δεν είναι αρχηγός, δεν υπάρχει εξουσία, δεν υπάρχει ατυνομία, δεν υπάρχει δικαστήριο, δεν υπάρχει βουλή και διευθαρμένοι βουλευτές δεν υπάρχει πυροσβεστική, δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει νοσοκομείο, δεν υπάρχει σχολείο, δεν υπάρχει κανείς να σου πει τι να κάνεις και τίποτα δεν γίνεται όπως το φαντάζεσαι!!! ΑΛΛΑ όλα λειτουργούν τέλεια επείδη όλοι ξέρουν οτι δεν πρέπει να κάνουν εγκλήματα, πρέπει να μην ενοχλούν τους γύρω τους, κάποιοι πρέπει να σβήνουν τις φωτιές, καποιοι πρέπει να προσέχουν τα σύνορα και να ασκούνται για περίπτωση πολέμου, κάποιοι πρέπει να θεραπέυουν τους υπόλοιπους και άλλοι να τους εκπαιδεύουν!!! ΟΛΑ πάντως λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες και τα θέλω των πολιτών!!!

ΑΛΛΑ επείδη οι πολίτες δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ΟΛΑ αυτά από μόνοι μας για αυτό και η Αναρχία παντά και παντού θα καταντάει σε μια ζούγλα όπου ο δυνατότερος θα νικά!!! Σαν τα ζώα το μεγάλο θα τρώει το μικρό και στο τέλος ένας θα μείνει σαν το Survivor ένα πράγμα!!! Κανείς δεν θα τα κάνει όλα αυτά για το συμφέρον των άλλων χωρίς αντάλλαγμα και μόλις πιστέψει οτι όλοι τον εκμεταλεύνται θα πάρει ένα μπιστόλι και θα πυροβολεί όποιον βρει χωρίς να υπάρχει κανείς να τον σταματήσει!!!

Η Αναρχία λοιπόν είναι μια ωραία θεωρία ,ουτοπική θα έλεγα, που αν είμασταν τέλειοι θα ήταν τέλεια!!! (Αλλά αν είμασταν τέλειοι οποιοδήποτε πολίτευμα θα ήταν τέλειο επίσης!!!) Το θέμα είναι οτι η Αναρχία έχει κανταντήσει απο ουτοπική θεωρία σε μολότοφ που καταστρέφουν δημόσιες περιουσίες και από πράξεις καλής θέλησης σε εγκλήματα!!! Αν ήξεραν οι βανδαλιστές τι είναι η Αναρχία θα τα έκαναν ΟΛΑ αυτά?????

Ο Κανένας σταθερά απο το 45% στο 50% στο 46% και τώρα στο 42%.....

Εγώ είπα θα το αλλάξω το όνομά μου σε Κανένας και θα ψάχνεστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com