Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Τα στελέχη του Κ.Κ.Ε να μας δώσουν μια πειστική εξήγηση...

Ρε τι γίνεται σε αυτό τον κόσμο...Το τιμημένο ΚΚΕ τιμά τον Σωκράτη Κόκκαλη για τον Πατέρα του Πέτρο μέλος του κόμματος... Και γιατί τον Σωκράτη και όχι τον Πετράκη τον Κόκκαλη που έχει και το όνομα του παππού του ! Η εκδήλωση προτείνουμε να γίνει στο Ιsland...που είναι θαμώνας ο Πέτρος!!!
Αυτή την είδηση δημοσίευσε πριν λίγο ένα από τα καλύτερα blog το παραπολιτική: http://parapolitiki.blogspot.com/2008/09/blog-post_7186.html
Σίγουρα πρέπει να δώσει εξηγήσεις το Κομμουνιστικό Κόμμα και σύντομα μάλιστα πριν χλευαστεί από τους πολίτες, ξεχνώντας εκείνοι(και με το δίκιο τους με τα από κάτι τέτοιο) τους αγώνες που έχει δώσει κατά το παρελθόν για τον ελληνικό λαό.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ενημερώσου λιγο καλύτερα πριν ανεβάσεις κατι στο μπλογκ σου και μπερδεύεις τους λιγοστούς επισκέπτες του μπλογκ!!ΤΟ τιμημένο ΚΚΕ απλα προσκάλεσε τον Σωκράτη στην εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές που εδωσαν τη ζωη τους για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλαδας που ένας από αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κόκκαλης!!!!
Ενημερώσου λίγο καλύτερα....δεν κάνει κακό!!!

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com