Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ


Παίζεται τις τελευταίες μέρες ένα κακοστημένο θέατρο από την κυβερνητική παράταξη σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης τουλάχιστον στο επίπεδο των εντυπώσεων στο σκάνδαλο τουΒατοπεδίου.

Με την απαξίωση συλλήβδην των μαρτύρων κατηγορίας, θεωρεί η κυβέρνηση ότι θα απεμπλακεί από το σκάνδαλο το οποίο την στέλνει express στα έδρανα της αντιπολίτευσης.


Όπλο τους το DVD-προϊόν υποκλοπής. Πήραν το κολάϊ φαίνεται. Πάλι καλά που δεν ξεκίνησε πάλι καμιά κουβέντα για το ποιός είναι ο κομιστής...

Αμέσως άρχισαν να πανηγυρίζουν οι δεξιοί , βρήκαν το όπλο στη μάχη του καφενείου! Βλέπε τον κ.Σταύρου που δήλωσε στη ΝΕΤ ότι το ΠΑΣΟΚ κάλεσε την Σωτηροπούλου και άρα αυτό φταίει! Του το χάλασε λίγο ο Αλαβάνος που παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την κάλεσε για μάρτυρα... Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό.

Η κ. Σωτηροπούλου μάθαμε ότι κατέβηκε ως υποψήφια στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ.Γαρούφα (ΝΔ)! Το ίδιο και ο "σύντροφος-εκβιαστής" Κουκοβίνος!

Και να'ταν μόνο αυτό ; Η μάρτυς την οποία επικαλέστηκε η κ. Σωτηροπούλου και την οποία δασκαλεύανε επί 3 ημέρες, είναι στέλεχος της Τ.Ο. της ΝΔ στην Καλαμαριά!

Χθες στην εξεταστική επιτροπή, μάθαμε ότι η εν λόγω μάρτυς , η κ.Κάνου ήταν η "Αζέλ", "χορεύτρια οριεντάλ" στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο νομάρχης-ζορό Ψωμιάδης! Το οποίο κέντρο ήταν στην ιδιοκτησία του κ. Καραμπέρη (επίσης γαλάζιος)! Ο οποίος Καραμπέρης ήταν φίλος του "επιχειρηματία"-κομιστή τουDVD κ. Πάπιστα! Και ναι , σωστά μαντέψατε ! Κι αυτός ήταν γαλάζιος !

Όλος αυτός ο γαλάζιος συφερτός λοιπόν έβγαλε τα μαχαίρια και άρχισαν να αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλο! Το ωραίο είναι πως όλοι (λένε πως) έχουν και από μια συζήτηση μαγνητοσκοπημένη ή ηχογραφημένη!

Τόση εμπιστοσύνη μεταξύ φίλων;

Αλλά στα κυκλώματα της νύχτας, των νονών και της μαφίας δεν υπάρχουν φιλίες!


Νομίζω πως αρκετά τράβηξε η όλη ιστορία με τα dvd. Εάν στη ΝΔ πιστεύουν πως θα καταφέρουν ακόμα μια φορά να ξεγελάσουν τον κόσμο, αυτοί είναι οι γελασμένοι!

Και μία απορία ...

Όταν κάποιος εκβιάζει κάποιον άλλον απαιτώντας ωμά ακίνητα και αμοιβές ...

Όταν ο εκβιαζόμενος δέχεται να δώσει στον εκβιαστή χρηματικά ποσά για να τον αφήσει ήσυχο ...


Τότε ο εκβιαζόμενος δεν έχει λερωμένη την φωλιά του ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com