Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ζήτημα ασύλου απο το ΛΑ.Ο.Σ....


Ζήτημα περιορισμών στο πανεπιστημιακό άσυλο έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, με αφορμή τη δράση των κουκουλοφόρων τις προηγούμενες μέρες, αποδεικνύοντας ποιος ωφελείται από αυτές τις προβοκάτσιες. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, πάλι με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια, ο ΛΑ.Ο.Σ. είχε ζητήσει και απαγόρευση διαδηλώσεων.

Κατά τα λοιπά, σε συνέντευξη Τύπου, ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για πράκτορες, προβοκάτορες και παράσιτα που εκμεταλλεύονται τους αγώνες των νέων, συμπληρώνοντας ότι στα επεισόδια υπήρξε πιθανά και προβοκάτσια σε βάρος κουκουλοφόρων, από «άλλους» κουκουλοφόρους. Μάλιστα, ερωτηθείς αν παρατηρείται δράση «ξένων κέντρων», δήλωσε «σίγουρος ότι δεν είμαστε μόνοι, έχουν έρθει "προστάτες" απ' έξω». Ζήτησε δε από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορηματική καταδίκη των κουκουλοφόρων και της δράσης τους.

Για την υπόθεση Βατοπεδίου, στον ΛΑ.Ο.Σ. καταλήγουν ότι υπάρχουν σαφέστατες πολιτικές ευθύνες και υπόνοιες για ποινικές, που ακόμα δεν έχουν διερευνηθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Ερωτηθείς ο Καρατζαφέρης αν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Καραμανλή αυτή τη στιγμή, απέφυγε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αλλά υποστήριξε ότι προέχει να ηρεμήσει η αγορά κι ότι δεν μπορεί να βάλει λάδι στη φωτιά κανένας. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να δώσει καλύτερο βηματισμό στην κυβέρνησή του και συνέχισε ότι αν ο «γείτονας» φωνάξει βοήθεια, θα τρέξεις να δεις αν χρειάζεται οινόπνευμα, έμπλαστρο... Για την ώρα, πρόσθεσε, δεν ακούγεται τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com