Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Προκόπης Παυλόπουλος:"Το μόνο που μας απασχολεί είναι να πάει καλά ο Διαμαντής. Θα ενημερώνεστε για τις συνθήκες για την δολοφονική απόπειρα. Εκείνοι που χτύπησαν τον Διαμαντή Μαντζούνη είχαν ως στόχο την Δημοκρατία και την ομαλότητα. Η δημοκρατία είναι ισχυρή και η κοινωνία."


Κ.Κ.Ε.:"Το ΚΚΕ κατήγγειλε τη δράση μηχανισμών και κέντρων, εντός και εκτός Ελλάδας και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή. Η προβοκατόρικη δράση τους εκφράστηκε και με τη δράση κουκουλοφόρων. Εκφράστηκε και με την...επίθεση με καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ. Το σημερινό γεγονός αποτελεί κρίκο της ίδιας αλυσίδας».
«Στόχος -κατά το ΚΚΕ- είναι το εργατικό - λαϊκό κίνημα και όχι η δημοκρατία και η λεγόμενη ομαλότητα, ούτε η αποσταθεροποίηση της χώρας, όπως ισχυρίζονται διάφορες πλευρές. Οι προβοκάτσιες αποσκοπούν στην τρομοκράτηση και στον εκφοβισμό λαϊκών στρωμάτων, στην υποταγή τους και στην ενίσχυση των μέτρων κρατικής καταστολής."

ΣΧΟΛΙΟ:Προβοκάτσια με στόχο τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν έχουμε συναντήσει ξανά στο παρελθόν κύριοι του ΚΚΕ. Ίσως θα έπρεπε να είστε πιο συγκρατημένοι και όχι τόσο βιαστικοί με το σημερινό γεγονός.
Από την άλλη η υπουργάρα βρήκε ένα σημαντικό άλλοθι μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου και φυσικά άρχισε τα φληναφήματα περι δημοκρατίας...το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν φορούσαν αλεξίσφαιρα όμως ούτε που το ακούμπησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com