Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ

Είναι και χαρούμενοι εκεί στη Νέα Δημοκρατία, γιατί έχουν ...πολλές προσφορές πλέον για την «Ολυμπιακή Αεροπορία» και δεν ξέρουν σε ποιον να την πρωτοπουλήσουν...

Θα ήταν πολύ λογική η αντίδρασή τους, αν ήταν ...μαγαζάτορες που το προϊόν τους έχει μεγάλη ζήτηση. Ελα, όμως, που υποτίθεται πως είναι κυβέρνηση της χώρας.

Ισως κάποιος θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι ο δημόσιος πλούτος της χώρας δεν είναι προϊόν προς πώληση. Και ότι όσο περισσότερες προσφορές εμφανίζονται τόσο σαφέστερο γίνεται ότι η «Ολυμπιακή Αεροπορία» πρέπει να μείνει στο Δημόσιο.

Εκτός αν θέλουν να πιστέψουμε ότι όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν για να αγοράσουν τον εθνικό αερομεταφορέα δεν πολυενδιαφέρονται για το κέρδος και επιθυμούν να χάσουν τα λεφτά τους αγοράζοντας κάτι άχρηστο.

`Η, ακόμη περισσότερο, ότι είναι κάτι σαν ...εθνικοί ευεργέτες (όπως αυτοπροβάλλεται ο Βγενόπουλος), που τα κάνουν όλα αυτά για το καλό της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com