Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Άλλη μια τραγική στιγμή προστέθηκε στο παζλ του παρακράτους και τον διαφόρων μηχανισμών(προβακοτόρικοι ή μη), μετά την δολοφονία του μικρού Αλέξη.

Σήμερα το πρωί στις 6:30, ένας αστυνομικός ηλικίας 41 ετών δολοφονήθηκε εν ψυχρό, εν ώρα υπηρεσίας από 3 ή 4 αγνώστους(ή γνωστούς).

Μέτα τον Διαμαντή
(σας θυμίζουμε) λοιπόν έρχεται ένας ακόμη αστυνομικός να πληρώσει, με τη ζωή του αυτή τη φορά(μιας και ο Διαμαντής ευτυχώς δεν υπέκυψε), το μπάχαλο κράτος που έχουν δημιουργήσει οι Κυβερνήσεις του άθλιου αυτού δικομματισμού.

Πραγματικά δεν περιμέναμε να είμαστε σε θέση μέσα σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα να αναγκαστούμε να σχολιάσουμε ένα παρόμοια, τραγικό, γεγονός και μάλιστα με περισσότερο τραγικές συνέπειες.


Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ!

Χρειάζεται κοινωνική επαγρύπνηση και ένα καλά οργανωμένο λαϊκό κίνημα να αντιμετωπίσει την "εγκάθετη" λαίλαπα που μας ετοιμάζουν...

Υ.Γ. Δεν μας ενδιαφέρει το "ψεύτικο" όνομα του δράστη, δεν μας ενδιαφέρει αν ήταν 45αρι ή Καλάσνικοφ το όπλο που σκότωσε τον αστυνομικό, μας ενδιαφέρει μονάχα η "δολοφονική"κάλυψη του παρακράτους από τους Κυβερνώντες προκειμένου να σύρουν τη κοινωνία προς τον συντηρητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com