Πειρατικό Press * Ενημέρωση χωρις Κατευθύνσεις * Ενημέρωση με Ουσία * peiratiko_press@yahoo.gr * www.sync.gr/Peiratikos*

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

AΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ

Καλημέρα σε όλους!

Πως έχουν τα πράγματα...ελπίζω καλά ή έστω καλύτερα από το προηγούμενο ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό.

Πάει λέει ο Μπελούτσι στην Πόρτο, αντι 4,5εκ ευρώ. Μα καλά έτσι θα πάει μπροστά ο Ολυμπιακός; Θυμάστε τον Τουρέ, που σήμερα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Barca, έτσι θα καταλήξει και ο Μπελούτσι.

Τον Παναθηναϊκό τον είδα χθες στο δεύτερο ημίχρονο και εκτός από την κούραση που ήταν αναμενόμενη, με προβλημάτισε η αστάθεια στην άμυνα. Πάντως κάτι μου λέει ότι ο Παναθηναϊκός φέτος, κάτι καλό ετοιμάζει...!

Κατά τα άλλα τώρα, σκέφτομαι να πουλήσω τη μάνα μου στη Κυβέρνηση...σίγουρα θα πέσει σε καλά χέρια, άμα τι φροντίζει ο Βγενόπουλος τι άλλο να θέλω...δε θα πληρώνει και φόρους!

Το ΠΑΣΟΚ τι θα κάνει με τον Τσουκάτο; Έxoυν πολύ πλάκα εκεί πέρα...να δείτε που στο τέλος ο Παπανδρέου θα βγει και κερδισμένος...!

Βρε παιδιά εκεί στην ΟΝΝΕΔ, πως κάνετε έτσι...μπράβοι, νοθείες, χαμός! Μέσα στον πολιτισμό είναι αναθερμαίνει αυτή η νεολαία...! Προσέξτε όμως και λίγο μη μείνετε στο τέλος οι μισοί και δεν έχετε τι να πρωτοκάνεται...!

Ε...τη βγάλαμε και τούτη τη βδομάδα, έρχονται και οι διακοπές σιγά σιγά, με τους Πειρατές να αφήνουν τα ανοιχτά, για όμορφες, ειρηνικές παραλίες.

Την επόμενη Κυριακή δε θα με βρείτε εδώ μιας και το καράβι θα αράξει, το πιθανότερο να ξαναβρεθούμε την μεθεπόμενη Κυριακή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC

Bloggers

GreekBloggers.com